Prebir smrznutih malina

O nama

Hladnjača “Miker Produkt” osnovana je 2007.godine. Delatnost hladnjače je otkup, prerada i prodaja zamrznutog voća, pretežno maline i kupine. Veliki deo naših proizvoda dolazi iz sopstvenih voćnjaka koji se minimalno tretiraju pesticidima i hemijom. Ono što nas odlikuje i što direktno utiče na kvalitet naših proizvoda je to što smo specijalizovani za preradu duboko smrznutog voća, i sveže maline i kupine kupujemo od odabrane grupe kooperanata koje edukujemo i kontrolišemo. U savremenoj hladnjači kapaciteta 1200 tona godišnje, proizvodimo i transformišemo zamrznuto voće, od čega preko 90% proizvodnje već godinama uspešno izvozimo na tržišta Evropske Unije.

Saznajte više

Želite više informacija o našem voću?

Interesuje Vas da saznate više detalja o našim proizvodima, dostupnoj ambalaži, kapacitetima, politici kvaliteta? Potreban Vam je siguran snabdevač smrznutog voća vrhunskog kvaliteta? Bićemo srećni da Vam pružimo sve informacije koje Vam mogu biti od pomoći...

O kvalitetu naših proizvoda

Ocena kvaliteta isporučenog proizvoda od strane naših kupaca je osnovno merilo našeg rada, a zadovoljstvo korisnika i dugoročna saradnja je naš cilj. Naša politika kvaliteta potvrđena je i činjenicom da smo uspešno implementirali i sertifikovali standarde za bezbednost hrane ISO 22000 i HACCP. Vrhunski kvalitet isporučenih proizvoda, pored stručno osposobljene radne snage obezbeđuje i primena najnovijih tehnologija poput mašine za lasersko sortiranje voća BLIZZARD 640 i kompjuterskog praćenja zaliha robe u svim fazama, kao i sledljivosti proizvoda.

Saznajte više
Miker produkt Blizzard 640 - optičko prebiranje voća

Proizvodi

DZ Malina - rolend, original, griz, blok

Malina

Detaljnije
DZ Kupina - konfitura, original, pire, blok

Kupina

Detaljnije
DZ Šljiva ručno sečena

Šljiva

Detaljnije
DZ Ribizla - crna, crvena

Ribizla

Detaljnije
Jabuka

Jabuka

Detaljnije
Višnja

Višnja

Detaljnije

Novosti

Hladnjača “Miker Produkt” specijalizovala se za isporuku širokog spektra zdravog duboko smrznutog voća za različite svrhe.

Postojeća linija za preradu smrznutog voća proširena platformom i pratećom opremom za optički sorter Blizzard 640.

Nabavljena i puštena u rad mašina za optičko sortiranje voća BLIZZARD 640, čime su povećani kapaciteti prerade i kvalitet.