Prebir smrznutih malina

O nama

Hladnjača “Miker Produkt” osnovana je 2007.godine. Delatnost hladnjače je otkup, prerada i prodaja zamrznutog voća, pretežno maline i kupine. Veliki deo naših proizvoda dolazi iz sopstvenih voćnjaka koji se minimalno tretiraju pesticidima i hemijom. Ono što nas odlikuje i što direktno utiče na kvalitet naših proizvoda je to što smo specijalizovani za preradu duboko smrznutog voća, i sveže maline i kupine kupujemo od odabrane grupe kooperanata koje edukujemo i kontrolišemo. U savremenoj hladnjači kapaciteta 1200 tona godišnje, proizvodimo i transformišemo zamrznuto voće, od čega preko 90% proizvodnje već godinama uspešno izvozimo na tržišta Evropske Unije.

Saznajte više

Želite više informacija o našem voću?

Interesuje Vas da saznate više detalja o našim proizvodima, dostupnoj ambalaži, kapacitetima, politici kvaliteta? Potreban Vam je siguran snabdevač smrznutog voća vrhunskog kvaliteta? Bićemo srećni da Vam pružimo sve informacije koje Vam mogu biti od pomoći...

O kvalitetu naših proizvoda

Ocena kvaliteta isporučenog proizvoda od strane naših kupaca je osnovno merilo našeg rada, a zadovoljstvo korisnika i dugoročna saradnja je naš cilj. Naša politika kvaliteta potvrđena je i činjenicom da smo uspešno implementirali i sertifikovali standarde za bezbednost hrane ISO 22000 i HACCP. Vrhunski kvalitet isporučenih proizvoda, pored stručno osposobljene radne snage obezbeđuje i primena najnovijih tehnologija poput mašine za lasersko sortiranje voća BLIZZARD 640 i kompjuterskog praćenja zaliha robe u svim fazama, kao i sledljivosti proizvoda.

Saznajte više
Miker produkt Blizzard 640 - optičko prebiranje voća

Proizvodi

DZ Malina - rolend, original, griz, blok

Malina

Detaljnije
DZ Kupina - konfitura, original, pire, blok

Kupina

Detaljnije
DZ Šljiva ručno sečena

Šljiva

Detaljnije
DZ Ribizla - crna, crvena

Ribizla

Detaljnije
Jabuka

Jabuka

Detaljnije
Višnja

Višnja

Detaljnije

Novosti

Postojeća linija za preradu smrznutog voća proširena platformom i pratećom opremom za optički sorter Blizzard 640.

Nabavljena i puštena u rad mašina za optičko sortiranje voća BLIZZARD 640, čime su povećani kapaciteti prerade i kvalitet.

Uspešno implementiran softver za praćenje sledljivosti u svim fazama proizvodnje, od ulaza sirovina do gotovog proizvoda.