Hladnjača Miker Produkt, Aleksandrovac, Srbija

Ukratko o preduzeću

Hladnjača “Miker Produkt” osnovana je 2007.godine. Delatnost hladnjače je otkup, prerada i prodaja zamrznutog voća, pretežno maline i kupine. Veliki deo naših proizvoda dolazi iz sopstvenih voćnjaka koji se minimalno tretiraju pesticidima i hemijom. Ono što nas odlikuje i što direktno utiče na kvalitet naših proizvoda je to što smo specijalizovani za preradu duboko smrznutog voća, i sveže maline i kupine kupujemo od odabrane grupe kooperanata koje edukujemo i kontrolišemo. U savremenoj hladnjači kapaciteta 1200 tona godišnje, proizvodimo i transformišemo zamrznuto voće, od čega preko 90% proizvodnje već godinama uspešno izvozimo na tržišta Evropske Unije.

Hladnjača za voće Srbija
//mikerprodukt.co.rs/wp-content/uploads/2020/12/miker-produkt-location.jpg

Lokacija

Regija u kojoj se nalazimo, u blizini grada Aleksandrovac na obroncima planina Kopaonika, Goča i Željina sa jednom od najboljih evropskih klima za uzgoj voća. Sa preko 200 sunčanih dana poznata je po voćnjacima koji proizvode jednu od najlepših malina na svetu. Kako bismo ograničili vreme od branja do zamrzavanja voća i za naše potrošače sačuvali ono najbolje iz prirode ovog područja, hladnjaču smo izgradili u srcu proizvodnje našeg voća.

Najbolje voće iz sopstvenih zasada...

Kvalitet voća

Voće koje izvozimo koristi se u proizvodnji dezerta, sladoleda, sokova, marmelada, mlečnih proizvoda kao što je voćni jogurt i drugih proizvoda u prehrambenoj industriji. Naši kupci su naši dugogodišnji poslovni saradnici, koji sa sigurnošću znaju da ćemo uvek ispuniti njihove zahteve i očekivanja. Naš glavni cilj jeste zadovoljan kupac i neprestana težnja ka poboljšanjima, modernim tehnologijama, sve u cilju unapređivanja bezbednosti i kvaliteta naših proizvoda, što potvrdjuju i sertifikati HACCP i ISO 22000 koje smo uspešno implementirali.

Duboko zamrznuta malina Srbija